Η ΔΙΟΝ στον Σύνδεσμο Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ)

Η ΔΙΟΝ στον Σύνδεσμο Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ)

Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι και ικανοποιημένοι που η προσφορά μας στον ασφαλιστικό κλάδο αναγνωρίζεται και κατοχυρώνεται με διακρίσεις. Η πιο πρόσφατη η εισχώρησή μας σε έναν από τους σημαντικότερους συνδέσμους τον Σύνδεσμο Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ).


Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ) είναι ένα επαγγελματικό σωματείο με μέλη του 81 Μεσίτες Ασφαλίσεων, νομικά και φυσικά πρόσωπα από όλη την Ελλάδα.


Στα 25 χρόνια της δραστηριότητάς του ο ΣΕΜΑ έχει συμβάλει στην εξύψωση της ασφαλιστικής συνείδησης του Έλληνα επιχειρηματία και καταναλωτή, καθώς και στην ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό της Ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.


Σπουδαίο είναι το γεγονός ότι τα Μέλη του ΣΕΜΑ έχουν καθοριστικό ρόλο στην ανάληψη και διαχείριση των πιο πολύπλοκων ασφαλιστικών κινδύνων, διαπραγματεύονται την κατάλληλη ασφαλιστική κάλυψη, προσαρμοσμένη στις ανάγκες των καταναλωτών, συνεργαζόμενοι με όλες τις ασφαλιστικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, καθώς και με τις μεγαλύτερες αντασφαλιστικές εταιρίες του κόσμου. Λειτουργούν ως ασφαλιστικοί σύμβουλοι για τις επιχειρήσεις και προσφέρουν τη δυνατότητα ενός ασφαλούς περιβάλλοντος σε κάθε είδους επιχειρηματική δραστηριότητα στην Ελλάδα.
Στα πλαίσια αυτής της δραστηριότητας του Συλλόγου και λαμβάνοντας υπόψιν τη θέση ευθύνης, ως μέλος πλέον του συλλόγου, δεσμευόμαστε να συμβάλλουμε τα μέγιστα, ώστε να ενισχύσουμε το σπουδαίο έργο του, στον τομέα της ασφάλισης και να συνεχίζουμε στο δρόμο των σπουδαίων διακρίσεων και συνεργασιών.