Ασφάλεια Ζωής και Νοσοκομειακής Περίθαλψης

 Ασφάλεια Ζωής και Νοσοκομειακής Περίθαλψης

Οι ασφαλιστικές εταιρείες παρέχουν ασφαλιστικά προγράμματα:

Ασφάλιση Ζωής
Η Ασφάλεια Ζωής είναι ο απλούστερος, οικονομικότερος και πιο σίγουρος τρόπος να εξασφαλίσουμε αυτούς για τους οποίους αγωνιζόμαστε μια ζωή, την οικογένεια μας, τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Προσφέρουμε ασφαλιστικές λύσεις σχεδιασμένες με τις ανάγκες και την οικονομική δυνατότητα έκαστου πολίτη.


Ασφάλιση Υγείας
Η αναγκαιότητα της Ιδιωτικής Ασφάλισης Υγείας είναι μεγαλύτερη από κάθε άλλη εποχή. Αυτό συμβαίνει διότι ήδη το Εθνικό Σύστημα Υγείας υποβαθμίζεται με περισσότερες περικοπές λόγω της οικονομικής κρίσης και του δημοσιονομικού ελλείμματος. Η Ιδιωτική Ασφάλιση Υγείας έρχεται να καλύψει τα κενά της κοινωνικής ασφάλισης, να αναβαθμίσει τις παροχές της και να λειτουργήσει παράλληλα με αυτή. 
Η ΔΙΟΝ Ο.Ε. σε συνεργασία με ελληνικές και διεθνείς ασφαλιστικές εταιρείες προσπαθεί να εξασφαλίσει για κάθε πολίτη πρόσβαση στη Ιδιωτική Ασφάλιση Υγείας αξιόπιστα και υπεύθυνα.
Η Ασφάλιση Υγείας σας επιτρέπει να νιώθετε, και να είστε, πραγματικά ασφαλείς. Η ΥΓΕΙΑ σημαίνει ΠΡΟΛΗΨΗ


Ασφάλιση Σύνταξης
Εσείς που επενδύετε με συνέπεια και προσήλωση όλη την ενέργεια στην επαγγελματική σταδιοδρομία, σίγουρα οραματίζεστε ένα υψηλό επίπεδο ζωής όταν αποχωρήσετε από τον επαγγελματικό στίβο. Τα συνταξιοδοτικά προγράμματα που προσφέρουν οι ασφαλιστικές εταιρείες σας δίνουν τη δυνατότητα να διασφαλίσετε ένα πρόσθετο εισόδημα στην ηλικία που εσείς θα επιλέξετε-αποφασίσετε.
Η ΔΙΟΝ ΟΕ πάντοτε δίπλα σας για να σας βοηθήσει να απολαύσετε ό,τι σας αξίζει. 

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!